*NIEUW* Speedcoaching een nieuwe uitdaging?

Standaard

Eddy van der Wereld zou graag willen dat ieder mens het zelfvertrouwen en de eigenwaarde heeft of krijgt, om ook die keuzes te maken die hem of haar dichterbij hun levensdoel te brengen.

Voor hem heeft dat alles met zelfvertrouwen ontwikkelen te maken. Zelfvertrouwen is de basisvoorwaarde voor een mens om te groeien, te ontwikkelen en dat te doen wat hij of zij graag wil in het leven. Daarom heeft hij zich daar de laatste vijf jaren volledig in gespecialiseerd. Want er zijn heel veel mensen die op zoek zijn naar meer zelfvertrouwen.

 

Wie is Eddie van der Wereld?

Eddie van der Wereld geeft internationaal training en coaching binnen grote bedrijven, schrijft boeken en traint mensen richting persoonlijke groei en zelfvertrouwen.

2,5 jaar geleden is hij begonnen met de ontwikkeling van een nieuw product, dat hij Speedcoaching heeft genoemd. Hij wilde namelijk een methode ontdekken om op een zo simpele mogelijke wijze, mensen positieve overtuigingen, een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen bij te brengen. Hij ontdekte dat door de combinatie van verschillende technieken het mogelijk is, om dit voor elkaar te krijgen. Vervolgens heeft hij het speedcoaching uitgebreid getest en zoveel enthousiaste resultaten gekregen, dat het moment is gekomen om dit aan meer mensen aan te bieden.

 

Wat is speedcoaching?
Speedcoaching is een nieuwe methode om onbewust te leren en snel nieuwe, gewenste patronen te creëren en ongewenste patronen te doorbreken. Het is gebaseerd op het werken met visualisatie, meditatie, trance meditatie, coaching, ankeren en creëren van positieve gedachten,  gevoelens en patronen. Het is een vernieuwende methode die werkt met je onbewuste. Dat gedeelte van jou dat 95% van je gedrag bepaalt. Het mooie is: je hoeft er zelf bijna niets voor te doen: enkel de cd frequent beluisteren, waarbij je zelfs in slaap mag vallen.

 

Ik begrijp dat dit wellicht wat vreemd in de oren klinkt, maar het is bewezen dat het werkt! Zijn droom is dat heel veel mensen de mogelijkheid hebben om hiermee kennis te maken en hun leven mee te verrijken. Vandaar deze blog over zijn vernieuwende techniek.

 

Wat krijgt je als je dit aanschaft?
– de 5 cd’s en mp3’s Speedcoaching
– de online training Fit in je Hoofd t.w.v. 19,95 euro
– het e-boek 50 tips voor meer Zelfvertrouwen
– het e-boek Waarom de meeste mensen nooit Zelfvertrouwen zullen krijgen (en jij de uitzondering op de regel kunt zijn)
– toegang tot het ledengedeelte van zijn website, http://www.zelfvertrouwen.com, met daarin een aantal gratis extra’s zoals een webinar over Zelfvertrouwen en muzikale, ontspannende downloads.

Streef jij mee naar een wereld waarin mensen vol zelfvertrouwen en eigenwaarde op een goede manier met elkaar omgaan?

 

Klink dan hier en ga deze uitdaging aan om een nieuwe wereld binnen te stappen. Succes!

Eén reactie Volgende »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s