Mijn Valentijn begon helemaal niet verkeerd, lustig aan het poetsen geweest en aan het eind van de dag een mooie bos rozen gekregen van mijn lieverd, die op zijn beurt ook iets lekkers van mij kreeg…

 

Tegen het einde van de dag mijn dochter opgehaald van haar werk en terwijl ik op haar stond te wachten keek ik wat rond en zag een fiets staan tegen een bankje met een naar binnen gedraaid stuur en zo gebocheld als wat. Ik weet nog dat ik in gedachten me afvroeg wat voor een verhaal deze fiets mij zou vertellen, wanneer hij die mogelijkheid had en hoe het is afgelopen met de persoon die erop gezeten heeft, op het moment dat het gebeurde.

 

Later op de avond nadat we ergens lekker hebben gesmuld van al het lekkers dat onze gastvrouw ons voorschotelde.. ( jaaaaa veel te veel calorieën !! ) Zijn we na het thuiskomen al snel het bed ingekropen en onder een heerlijk samenzijn had ik al het idee dat ik wat nattigheid voelde, maar dacht in eerste instantie nog dat ik het me verbeelde. Niet heel veel later werden mijn billen toch nog steeds natter en merkte aan de reactie van mijn bedgenoot dat die ook toch echt nattigheid voelde.

 

Ik sprong uit bed, tilde het overtreklaken op en ja hoor water rondom! Het bleek dat er dus een naad van de watermatras was gesprongen en gelijk een dijkdoorbraak de bak ingutste, waar de matrassen inlagen. De aan mijzelf beloofde extra beweging die dag na de overheerlijke maaltijd begon dus een paar uurtjes eerder dan verwacht.

 

Vanaf ongeveer 02.00 tot 03.30 zijn we bezig geweest zoveel mogelijk overtollig water te lozen met behulp van emmers water, die mijn partner via een tuinslang vanuit de matras probeerde te halen. ( Het woord zuigen kreng was hier echt wel van toepassing). Op een gegeven moment was dat gezuig ook wel op en na een paar onsmakelijke geluiden vanuit de watermatras kreeg hij er geen druppel meer uit.

 

Nu leek het ergste leed wel geleden en we besloten nog even beneden bij te komen van al onze nachtelijke activiteiten en het lozen van al dat toch wel onsmakelijke water wat, in mijn partner zijn maag was gekomen. Toch wel jammer van al dat lekkere eten!

 

Gelukkig hebben we altijd nog een paar extra matrassen voor loge s en die hebben we maar op de grond gelegd en hebben de rest van de nacht daar doorgebracht.

 

Die morgen tijdens het ontbijt heb ik mijn kinderen verteld dat we die nacht nogal wat nattigheid hebben gehad en die slimmerds hadden het meteen door. Goh ze werden me toch ineens vrolijk.

 

Dankzij een kleine waterpomp die we hebben kunnen lenen van de ouders van een van mijn kinderen haar vrienden, hebben we later op de dag het resterende deel eruit gehaald. Ik denk dat de buren achter ons zich misschien wel hebben afgevraagd waar al dat water bij ons ineens vanuit het dakraam vandaan kwam, maar als ze dit toevallig lezen dan weten ze het meteen.

 

 

 

 

Gelukkig is de waterschade beperkt gebleven en vandaag kreeg ik bericht dat morgen een nieuw matras wordt bezorgd. Nu maar hopen dat het niet zo gaat als met verlichting, want al een lamp kapot gaat……………………………..

 

Ik wens jullie allen een droog weekend toe!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s